sugeng tepang pak,bu,pakdhe,budhe,kangmas lan mbakyu..sugeng pinarak..

Lekdjie,salah satunggaling jalmo kang tesih gesang wonten tlatah Tasikmadu,Karanganyar ;kutho alit ing sisih wetan Surakarta.tesih semprulistik lan mbingungi plus damel bingung tiyang sanes.

Mbok menawi para panjenengan ketularan bingung,nggih dipun siapkake kemawon cagakipun supados kagem gondelan.

menawi kepranan,sumonggo sesarengan:mrgreen:

25 thoughts on “sugeng tepang pak,bu,pakdhe,budhe,kangmas lan mbakyu..sugeng pinarak..”

  1. kenalan mas, koyoke sampeyan kerjone podo karo aku nang cikarang. Selamat berjuang ae liwat tulisan-tulisanmu sing seger iki.

  2. kulo nuwun…, lekdjii…, nderek nyruput wedhang nggeh…!!
    ngapunten, kulo mantoen nyampah dateng trit oli mpx-1.
    mpun d balang sendal jepit nggeh…!!
    d balang gedhang goreng mawon, kulo t mangaaaaapp…😀

  3. Assalamualaikum,kulanuwun lek, mbok menawi pun badhe mboten “njomblo” :mrgreen: kulo dipun ulemi, menawi wonten wekdal longgar insya allah saget sowan!

    monggo di pun lanjengaken, ngrtaketaken paseduluran😀

  4. Kulonuwun..slam kenal Pak Le, tumut gabung nopo angsal niki ? kangge seduluran, Pak Le Cikarange pundi ? Kulo nggi teng Cikarang niki, macul teng Jababeka, Panjenengan nyambut damel teng pundi ?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s