Sampeyan tiyang Solo,dab?

Menawi mboten pinter(smart) lan mboten sopan,berarti sampeyan mboten diakui sebagai people of Solo lo pak,bu,pakdhe,budhe,kangmas lan mbakyu..

Berarti yen misuh alias muni-muni kudu sing sopan +smart niku,permisi kulo badhe misuh:kampezzo ik,h2so4 tenan,dasar pithecanthropus,tak revolusi sirahmu loh!lan liya-liyane,lan sakpanunggale.

Ananging wonten unen-unen,yen ra iso misuh mendingan mang ngendiko sing sae-sae utawi luwih becik mingkem kemawon..:mrgreen:

-untungnya diriku dudu piyantun Solo-

Penulis: lekdjie mumet-ndhase.com

kurang piknik,perlu banyak jalan-jalan..

14 thoughts on “Sampeyan tiyang Solo,dab?”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s