Sekedar lewat,dab!

Permisi pak,bu,pakdhe,budhe,kangmas dan mbakyu.Numpang lewat.Nyuwun sewu..

Maap ga bisa ngasih tanda tangan.Cap jempol kaki saja ya??:mrgreen:

Cheers,

Lekdjie,dab!

”mugi-mugi sampeyan sakaluwargo tansah pinaringan rohmat&hidayah saking Alloh azza wa jalla,sehat wal afiat,jembar rejeki,tata titis tentrem rahayu,gemah ripah loh jinawi”


Penulis: lekdjie mumet-ndhase.com

kurang piknik,perlu banyak jalan-jalan..

12 thoughts on “Sekedar lewat,dab!”

  1. blogge sampean iki kocak, natural bahasane, mengalir koyo sepur truthuk. Btw lekjie manggon nang tambun po. Salam kenal lek, aku nang karawang.

    1. wah,kulo ten cikarang masdab.kaliyan mas hiu ‘shark’ trus snalpot 99..ning karawang wonten azizyhoree jg,tp sajake nembe dolan2..

  2. waduh..jan seneng tenan rasane, sajakke dunia blogger otomotif meniko isinipun pendekar2 tanah jawi. Raosipun kados wonten alun alun Purworejo.
    Monggo sami sami ngencengaken tali silaturahmi lewat WP. Mbok mengke menawi wonten kopdar,kulo dipun ajak, lumayan kangge ngentekke bala bala tahu goreng.
    Kangge sedayanipun, nderek tepang kemawon.
    Menawi mas nugro’s wonten pundi?
    (jebul angel ngomong kromo inggil, aku wis kesuwen nang karawang…aghihihihi…*ngguyune nyontek*)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s